Kontakt
Luk

Yoga Hjørnet

Overgaden Oven Vandet 4A
1415 København K

info@yogahjornet.dk
tlf. 2614 1228

Yoga Hjørnet

Yoga Hjørnet

Overgaden Oven Vandet 4A
1415 København K

info@yogahjornet.dk
tlf. 2614 1228

Yoga Hjørnet
Kontakt

Yoga Hjørnet

Yoga for alle aldre

Yoga keeps us calm, fit and focused

 

 

 

 

MEDICINSK YOGA

Den medicinske yoga er en blid og behandlende yoga form der bla. nedsætter stress, smidiggøre og styrke skavanker i ryggen, skuldre og læn og nakke

Medicinsk Yoga Indeholder yoga former for alle aldre og alle kroppe, slidte som syge.
Fælles for alle hold og behandlinger er, at de tager udgangspunkt i lige netop din problemstilling, om det er ryg, nakke, knæ, el led problemer, stress el. diskusprolapser samt genoptræning.

Her er det meget små hold på max 6 eller individuelle sessioner. Medicinsk Yoga er en holistisk behandlings form, der består genoptræning af skavanker, stress og sygdomme, 

MediYoga:
Har sit udspring i de svenske universitets hospitaler der nu bruger denne yoga form i steden for eller som supliment til netop ryg og stress lidelser.Den bruges af læger, fsioterapeuter samt på sygehusene. Typisk kommer man i et forløb i stedet for operation eller hvis operation er nødvendigt som forløb før og efter. Da denn yoga form har vist sig at kunne helbrede og lette krops skader samt stress tilstande .

Mediyoga er udviklet af det svenske sundhedssystem med inspiration fra kundalini yogaen og bruges i dag på langt de fleste sygehuse i Sverige. Derudover er det en varemærket behandlingsform i 11 andre lande. 
Yogaformen er særlig velegnet til personer med  rygsmerter, søvnproblemer, stress, udbrændthed, depression eller blot en lyst til generel mere indre ro og velvære. 

Mediyoga er blide fysiske øvelser, åndedrætsøvelser, koncentrationsteknikker, meditation og afspænding, som alle har en veldokumenteret effekt.

Alle øvelserne kan også laves på stol og er for alle både unge og ældre

Stress af -Et hold med fokus på åndedrættet. Vejen ind til stilheden i kroppen og i sindet. Når kroppen afspændes, sindet stilnes får kroppen plads til at balancerer sig selv. Heale og genopbygge sig.

Medi yoga for stress ramte, er små hold af max 6 samt induviduelle sessioner. Se mere på Medicinsk Yoga

Rådgivning og Coaching

Samtaler, rådgivning og coaching der gør en gennemgribende forskel
- For alle aldre 

De nære relationerne i vores liv, kan for en tid være dem der smerter os mest.   Men det behøver kun være for en tid. For ved at kaste nyt lys på dem, er det muligt at forvandle relationer der er gåret i hårdknude, svære samtaler og sårede følelser til igen at blive en givende realtion for alle parter.

I realtioner dukker der uundgåeligt udfordringer op. I et parforhold, en familie og ikke mindst i relationen med os selv, vil der altid være forskellige ønsker og behov, der uungåeligt vil skabe udfordringer. Udfordringer der kan være svære at løse, når man står midt i dem. Dette kan et par samtaler gøre en væsenlig forskel på.            Et ekstra sæt trænede øjne og øre, der kan bringe bevisthed, muligheder og lys til område der er gået i hårdknude.

Du er velkommen til at ringe el skrive for en aftale.

Mvh Charlotte Bom
charlottebom@icloud.com 
26 14 12 28