Kontakt
Luk

Yoga Hjørnet

Overgaden Oven Vandet 4A
1415 København K

info@yogahjornet.dk
tlf. 2614 1228

Yoga Hjørnet

Yoga Hjørnet

Overgaden Oven Vandet 4A
1415 København K

info@yogahjornet.dk
tlf. 2614 1228

Yoga Hjørnet
Kontakt

Yoga Hjørnet

Yoga for alle aldre

Yoga keeps us calm, fit and focused

Kundalini Yoga
Bevidsthedens Yoga til krop ånd og sjæl

Så kan vi med den største glæde vi tilbyder Kundalini Yoga hold


Mandag kl. 19.45-  21.15 Christianshavn

Tirsdag  kl. 18.00 - 19.30 Christianshavn

Nogle Søndag kl. 15.00 - 18.00 Charistianshavn

Se mere på hold planen

Kom og mærk suset af livsglæde, bobler gennem kroppen.

KY_s_for_ChrGill.png

Kundalini Yoga kom til Vensten i slutningen af 1960'erne da Yogi Bhajan en af Indiens lærermestre  tog til vesten for at dele den ellers hemmeligholdt yoga form -Kundllilnli Yogaen.
Denne enkelte og vitale yogaform kaldte han Hverdagens Yoga, -"Yoga for householders" da den effektivt  vækker vores livsenergi og med enkelte øvelser hurtigt bringer os til balance.

Kundalini yogaen bringer os forøget livskraft på alle områder. Bedre søvn, nedsætter stress, afhjælper ryg problemer, styrker de indre organer  hormonkirtler samt muskler. Vi får forbedre vores fordøjelessystem samt homonsystem, et strækere og mere udholdende nervesystem samt balancerer højre og venstre hjernehalvdele. 

Kundalini Yogaen er en aktiv og dynamisk yoga form som består af asanas, krops og ånddrætsøvelser, meditationer samt mantras. Den holistiske yoga

Kundalini Yoga er bevidsthedens yoga. Den vækker vores sanser, giver os adgang til vores begrænsninger, muligheden for at hører hvad vi selv tænker og herigennem kan vi opnå kraft og power over vores liv. Tanker skaber føelser, føelser skaber handlinger. Ved at kunne ændre vores tankemønster, får vi friheden til at ændre vores handlinger og derved genvinde vores frihed. 

Kundalini yogaen booster vores vitallitet og livskraft. Vores nervesystem bliver stærkt og vi mærker kundalini energiens bobler flyde vores vores krop. Vores endokrine system balanceres og vi får indefra den føde vores krop og sind har brug for.

Vi kommer ud af hoved og hed i kroppen, vi bliver trænet i at holde opmærksomheden i kroppen, -det at være fuldt tilstæde, lige her og nu. I bevægelser, i samtaler, med os selv, i nuet.

Vi bruger åndedræts øvelser og teknikker samt mantraer til at hjælpe i træningen tilbage til lige netop nuet. Yogaens betydning -at forene Krop, ånd og sind smelter her sammen. Vi bliver stærke og nærværende i både sind og krop.

Kundalini Yoga er yogasæt -Kriya det består af ml. fem og tyve øvelser. Der hver har forskellig fokus og effekt på krop og psyke. Der er 9000 forskellige Kriya'er for stærke rygge, immunforsvar og Kriya for at balancerer forskellige følelsesmæssige tilstande. Hver Kriya afsluttes med afspænding og meditaion. Kundalini yoga er en kraftfuld yoga form. En Yogi udtaler: Kundalini Yoga er bedre en yoga..