Kontakt
Luk

Yoga Hjørnet

Overgaden Oven Vandet 4A
1415 København K

info@yogahjornet.dk
tlf. 2614 1228

Yoga Hjørnet

Yoga Hjørnet

Overgaden Oven Vandet 4A
1415 København K

info@yogahjornet.dk
tlf. 2614 1228

Yoga Hjørnet
Kontakt

Yoga Hjørnet

Yoga for alle aldre

Yoga keeps us calm, fit and focused

Yoga for voksne

Mindful Yoga

Mindfulyoga tager udgangspunkt i blid Hatha yoga. Stillingerne vil stadig være krævende og ved hjælp af åndedræt og bevidsthed kommer vi dybt ind i kroppens univers. Meditation og bevidsthed går her hånd i hånd med yogastillingerne

Hatha flow yoga

Hatha flow er en Hatha time med inspriation fra Anusara og og Vinyasa.

Vi arbejder med styrke, stabilitet, smidighed og aligment. Principperne bygger på Hatha og har altid et element af flow og meditaione med sig

Mande Yoga

På Mandeyoga holdet er ingen forudsætninger nødvændige. Og har du masser af yoga erfaring er holdet også for dig Mike er mester i at undervise alle nivauer!
Med kompetent mandlig yogalærer vil I få en time med sved på panden, få strækt jeres kroppe godt igennem udbygget jeres smidighed, styrke samt sundhed.

En spændende time med sved og smil

Chakra Yoga

Her arbejder vi med yogaens dybde. Med udgangspunkt i den gamle viden om chakra systemets nærmest magiske muligheder renser og åbner vi, ved hjælp af yoga stillilnger, åndedræts øvelser samt meditation, vores 7 hoved chakra, så vores livs energi kan flyde friere gennem vores krop og vores liv. Vi får indsigt i og bevidsthed omkring de 7 chakras indflydelse og hvordan vi kan integrerer disses energier til bevidsthed i vores liv. En magisk rejse ind i yogaens dybe verden, hvor vi går i dybten med hvert chakra dets værdier og muligheder for os og det liv vi gerne vil leve. Teori indgår

Ansigts yoga 

Som yoga lærer træner jeg hver dag skønne mennesker i af afspænde muskler i hele kroppen. Men hvad med ansigtet ?
Her har vores spændinger og grimasser fastlåst sig. 

Ansigts yoga og nu med Akupuntur er fantastisk effektivt. Løsner spændinger og giver ansigtet vitalitet og spændstighed tilbage..

Og rynker bliver til fine linjer 
De bliver løftet og udglattet

Kroppen formes af vores liv. Vores oplevelser og følelser kan ses. specielt i vores ansigt. Spile fugerne ved øjnene er minder om glade tider. Vores fuger mellem øjnbryn irritation og vrede. Nedadvendte mundviger om skuffelser osv. Når disse fuger løftes, løftes også de indeklemte føelser.
 Ansigtet afspændes og ny liv og vitalitet træder frem. 
 
Se mere og følg med på facebook siden Facelab..
 
Den første behandling tager 90 min og koster kr. 700
Efter følgende behandlinger kr 650
 
Ved køb af 4 klip kr 2500 
Ved køb af 8 klip kr 4800


Dit ansigt er dit vindue til verden <3

Følg med os på Facelab facebook side


Medicinsk Yoga

Denne yoga form er for jer med skavanker. Hjernrystelser, diskusprolaps, stress og anden tilstand, der kan gøre det svært at være på de andre hold. Jeg er uddannet i Sverige hvor Medi yoga el Medicinsk yoga er udbredt i sundhedssystemet. I sverige har de lavet videnskablige undersøgelser over effekten af denne yoga form, der udspringer af Kundalini yogaen og fundet at del healer kroppen bedst. 

 

Yoga Teknik

Her får du en grundig gennemgang af de mest gængse yoga stillinger.
Vi arbejder med god alignment og hvordan du kan forbedre din yoga praksis.
Holdet er for begynder som øvet, og for dig der oplever ømhed, smerter eller ubehag ved nogle af stillingerne. For dig der har skader eller gerne vil undgå sådanne.

Vi vil arbejde ud fra grundprincipperne i yoga og flette relavandt fysioterapi ind i øvelserne.

Kom og få en god yoga oplevelse ogmærk hvordan du på få gange kan forbedre din yoga praksis.

Der er ogsåmulighed for ene timer.