Kontakt
Luk

Yoga Hjørnet

Overgaden Oven Vandet 4A
1415 København K

info@yogahjornet.dk
tlf. 2614 1228

Yoga Hjørnet

Yoga Hjørnet

Overgaden Oven Vandet 4A
1415 København K

info@yogahjornet.dk
tlf. 2614 1228

Yoga Hjørnet
Kontakt

Yoga Hjørnet

Yoga for alle aldre

Yoga keeps us calm, fit and focused

Underviser

Mig_og_Gong.jpg

Charlotte Bom 
Er indehaver af Yogahjørnet, Copenhagen Gong Center & Face Love der alle har til huse i OVegaden ove Vandet på Christianshavn.Charlotte er Kundalini, Hatha, Børne samt Familie yoga lærer og underviser mandag, tirsdag og fredags hold, samt alle Gong meditationer og workshops.

2014-08-07_20.28.46-1.jpg

Kristine Wellendorf
Er uddannet Kundalini Yoga lærer samt Sivananda yoga lærer  
Kristine har Kundalini yoga holdet Tirsdage kl 17.30-19.00

Tina-Maries største passioner er yoga, meditation og lydhealing fordi det altsammen er noget, som gør hende godt. Hun ønsker det samme for andre og derfor nyder hun at undervise i yoga og at give lydhealing. Tina-Marie er uddannet hatha- og yinyoga instruktør samt børnemindfulness instruktør. Hos Yoga Hjørnet underviser Tina-Marie de helt små mellem 3 og 5 år i familieyoga hver Torsdag eftermiddag.Samt først lørdag i mdr.  Via leg, mindfulness og lyde skaber hun et frirum for familierne, hvor de får mulighed for at knytte stærkere bånd til hinanden, fordi de får minder sammen, når de er til familieyoga." ❤

foto_skulder_opvarmning.jpg

Ulla Svane

Ulla er uddannet fra MISA Yoga, 500 t og børneyogalærer 100 t. Ulla har 3 Hatha hold:
onsdag kl. 19-20.30
 samt tweens/teens onsdag kl. 17.30- 18.30.
torsdag kl. 17.30-19 og
fredag morgen kl. 7-8.10,
Hatha begynder, Hatha flow og morgenyoga:

I disse Hatha yoga timer arbejder vi med de klassiske yogastillinger i et roligt men kraftfuldt flow. Vi har fokus på balance, smidighed og styrke – altid i samspil med åndedrættet. Vi arbejder ofte med temaer f.eks. grounding, bagoverbøjninger, rotationer eller balance og vi udfører de forskellige stillinger både i bevægelse, men også i fordybelse, hvor vi bliver lidt længere tid i stillingerne. Jeg har stor vægt på alignment (kroppens linjer) i min undervisning, så vi undgår skader og ikke belaster kroppen unødigt, før den er klar til at gå dybere ind i stillingerne. Alle kan være med på holdet, og der tages hensyn til de eventuelle små-skavanker du kan have. På alle Hatha holdene vil vi gradvist varme kroppen op, udføre nogle varmende solhilsner og arbejde videre i et flow eller med et tema. Vi afslutter altid med en afspænding eller meditation og åndedrættet er et gennemgående holdepunkt i hele timen. 

  

photo-4.jpg

Tine Hillebrandt
Fysioterapeut og udd. yoga lærer, 200t TT i Indien ved Hamsa Yoga Studio. Tine underviser torsdage i Flow, teknik og meditation. 

Tanja Norreen

Gong meditationerme bliver spillet af Charlotte Bom Hun er gong terapeut og grundlægger af Copenhagen Gong Center der er Paiste's Gongs forhandler i Danmark