Kontakt
Luk

Yoga Hjørnet

Overgaden Oven Vandet 4A
1415 København K

info@yogahjornet.dk
tlf. 2614 1228

Yoga Hjørnet

Yoga Hjørnet

Overgaden Oven Vandet 4A
1415 København K

info@yogahjornet.dk
tlf. 2614 1228

Yoga Hjørnet
Kontakt

Yoga Hjørnet

Yoga for alle aldre

Yoga keeps us calm, fit and focused

Underviser

Mig_og_Gong.jpg

Charlotte Bom 
Indehaver af Yogahjørnet
Kundalini, Hatha, Familie, Børne samt yoga lærer Underviser mandag, tirsdag og fredag. Samt alle Gong meditationer.

2014-08-07_20.28.46-1.jpg

Kristine Wellendorf
Underviser og uddannet i Kundalini Yoga Kristine er også udd. Sivananda yoga lærer  Ky holdet Tirsdage kl 18.00-19.30

foto_skulder_opvarmning.jpg

Ulla Svane

Ulla er uddannet fra MISA Yoga, 500 t og børneyogalærer fra Det Lille Yogahus, 100 t. Ulla har 3 Hatha hold: onsdag kl. 19-20.30, torsdag kl. 17.30-19 og fredag morgen kl. 7-8.10, samt tweens/teens onsdag kl. 17.30- 18.30.
Hatha begynder, Hatha flow og morgenyoga:

I disse Hatha yoga timer arbejder vi med de klassiske yogastillinger i et roligt men kraftfuldt flow. Vi har fokus på balance, smidighed og styrke – altid i samspil med åndedrættet. Vi arbejder ofte med temaer f.eks. grounding, bagoverbøjninger, rotationer eller balance og vi udfører de forskellige stillinger både i bevægelse, men også i fordybelse, hvor vi bliver lidt længere tid i stillingerne. Jeg har stor vægt på alignment (kroppens linjer) i min undervisning, så vi undgår skader og ikke belaster kroppen unødigt, før den er klar til at gå dybere ind i stillingerne. Alle kan være med på holdet, og der tages hensyn til de eventuelle små-skavanker du kan have. På alle Hatha holdene vil vi gradvist varme kroppen op, udføre nogle varmende solhilsner og arbejde videre i et flow eller med et tema. Vi afslutter altid med en afspænding eller meditation og åndedrættet er et gennemgående holdepunkt i hele timen. 

  

photo-4.jpg

Tine Hillebrandt
Fysioterapeut og udd. yoga lærer, 200t TT i Indien ved Hamsa Yoga Studio. Tine underviser torsdage i Flow, teknik og meditation. 

Tanja Norreen

Gong meditationerme bliver spillet af Charlotte Bom Hun er gong mester samt gong terapeut og grundlægger af Copenhagen Gong Center  -Paiste retailer i Danmark