Kontakt
Luk

Yoga Hjørnet

Overgaden Oven Vandet 4A
1415 København K

info@yogahjornet.dk
tlf. 2614 1228

Yoga Hjørnet

Yoga Hjørnet

Overgaden Oven Vandet 4A
1415 København K

info@yogahjornet.dk
tlf. 2614 1228

Yoga Hjørnet
Kontakt

Yoga Hjørnet

Yoga for alle aldre

Yoga keeps us calm, fit and focused

Teenage Yoga & Tweens Yoga

Yoga for Teens og Tweens

I Teens og Tweens perioden er kroppen max udfordret. Det er her de største forandringer i kroppen forgår og Yoga er rigtig godt til at støtte kroppen i alle disse processer.


På Teen/Unge og twwensyoga holdene er tiden inde til at fokusere indad. At skabe et frirum hvor I kan finde og mærker jeres indre styrke.

Udover yogastillingerne vil der være meditations og koncentrationsøvelser. Stillingerne holdes i længere tid, både for at træne kroppen og opøve udholdenhed og smidighed, men også for at lære sindet at fokusere i længere tid af gangen.

Vi har specielle eksamenshold fra vinterferien og frem til eksamen.

Teenageårene er en vigtig livsperiode med mange forandringer både fysisk og psykisk. Yoga har en positiv indvirkning på de indre organer samt de hormonproducerende kirtler. De stimuleres gennem de lette pres, som hver yogastilling giver kroppen, hvormed også blodcirkulationen forbedres . På denne måde hjælper yogaen til at opretholde den hormonelle balance, som igen har en stor del at gøre med vores humør og emotionelle velbefindende. På et rent kropsligt plan styrkes muskler og led, samtidig med at man bliver mere smidig.

Teens og tweensyoga giver stærke, udholdende muskler og iltniveauet i blodbanerne forøges, hvilket giver et øget energi niveau og velvære. Ved at supplere det med åndedrætsteknikker vil selve konditionen også forøges.

KOM OG STRÆK DIN KROP MED OS PÅ CHRISTIANSHAVN

yoga for teenagere

Ulla_frida_yogafest.jpg

frida_og_julia.jpg