Kontakt
Luk

Yoga Hjørnet

Overgaden Oven Vandet 4A
1415 København K

info@yogahjornet.dk
tlf. 2614 1228

Yoga Hjørnet

Yoga Hjørnet

Overgaden Oven Vandet 4A
1415 København K

info@yogahjornet.dk
tlf. 2614 1228

Yoga Hjørnet
Kontakt

Yoga Hjørnet

Yoga for alle aldre

Yoga keeps us calm, fit and focused

Børne Yoga - yoga for børn

Børneyoga giver sunde stærke børn.

Børn bliver balanceret i krop, sind og ånd, når de laver yoga. Yogaen giver børn overskud, harmoni og balance til hverdagen.

Som kontrast til den ofte hektiske hverdag, der stiller store krav til vores børn, er det meget givende for dem at lave børneyoga. Det at opleve og føle yogaens nærværd med en gruppe børn eller med voksne, børnene holder af er en fryd for dem.

Børn elsker yoga

Der er vores erfaring at børn elsker at lave yoga, og synes det er sjovt at mange stillinger imiteret dyr, ting og naturen. F. eks løven, trekanten, fisken og helten. De er alle klassiske yogastillinger, men til børneyoga leger vi os ind i stillingerne, brøler som en løve og trækker os helt ind i vores skjold, når vi imiterer skildpadden. Vi starter med opvarmning og afslutter med afspænding, hvor børnene får lov at komme helt ind i sig selv ledsaget af meditativt musik.

Børneyoga giver harmoniske og glade børn

Børneyoga regulerer og beroliger følelseslivet så børnene bliver mere harmoniske og glade. Når børn laver yoga hjælper det dem med at finde ro, at mærke og lytte til dem selv og herigennem opnå selvindsigt og udvikle større selvtillid og selvværd.

Børneyoga er en opdagelsesrejse indad i sig selv. I hverdagen er vi konstant bombarderet af informationer fra verden omkring os. Når vi laver Yoga er det tid til at lukke øjnene og vende opmærksomheden indad for at finde vores indre center, vores frirum. Yoga er sundhed og velvære, både fysisk og psykisk.

børneyoga - yoga børn København